Va oferim o solutie completa pentru “call center” si aplicatii de tip centrala telefonica PBX pentru companii mici si medii, cu un numar de max 50 agenti de call center si max 300 utilizatori ai sistemului de telefonie aflati in sediul principal sau in alte sedii conectate prin internet. Se permite astfel interconectarea sediilor intr-un sistem unitar si centralizat care faciliteaza functiile de administrare si control a telecomunicatiilor din companie si elimina costurile apelurilor de tip intra-net intre sedii, indiferent de dispunerea lor geografica. |
0bc01e749435e53992e118ec4f0fd4504568e0cc-2
Asterisk-FreePBX-difference
Descriere pe scurt
Sistemul ofera posibilitati variate si multiple de adaptare a tuturor proceselor de comunicatii la fluxurile de activitate ( workflow) ale companiei, optimizându-le.
Sistemul ofera atat functii conventionale de “call center” de genul distributie automata a apelurilor (ACD) cat si aplicatii tipice ale centralelor de tip PBX precum: VoiceMail, E-mail, Fax2Mail. Aceste caracteristici sunt incluse in mecanismele de rutare si in procesele de evaluare si sunt dezvoltate la cerere, croite pe nevoile fiecarui client in parte.
Sistemul se ofera in varianta “callcenter as a service” (CAAS), aplicatia fiind gazduita in datacenterul nostru; acest tip de implementare scuteste clientul de la instalarea si achizitionarea unui hardware scump precum si a utilitatilor necesare pentru a acomoda acest hardware (alimentare electrica redundanta, sisteme de climatizare, sisteme de monitorizare, conexiuni internet de banda larga redundante). De asemenea, sarcina monitorizarii si intretinerii 24/7 a serviciului ne revine noua in calitate de furnizor al serviciului si este inclusa in pretul platit. Acest tip de implementare este scutit de taxe de instalare in limita in care nu implica achizitionarea de hardware auxiliar care va fi suportat de catre client (headphones, terminale hardware, telefoane de secretariat, etc). Toate aceste terminale pot fi puse la dispozitie de catre noi fie in regim de vanzare fie in regim de inchiriere pe baza unui abonament prestabilit pe o perioada minima contractuala.
In cazul in care clientul doreste totusi achizitionarea de hardware si instalarea in locatia pusa la dispozitie de el, acest lucru este posibil in baza unui deviz de lucru convenit de ambele parti. In acest caz vor exista costuri de instalare ce vor fi specificate in devizul mentionat anterior.
- Virtual Office: Un sistem de comunicatii de afaceri mai simplu si mai eficient
Descriere pe scurt
Instalarea unui sistem clasic de telefonie pentru companii (o centrala telefonica) inseamna uneori un cabinet de echipamente complexe ce trebuiesc achizitionate, instalate si apoi intretinute.
Cu “Virtual PBX” nu mai este nevoie de niciun echipament centralizat in locatia clientului. Este un sistem fiabil si flexibil, gata de lucru imediat. Ca si client veti avea nevoie doar de telefoanele de pe birou sau de instalarea unor aplicatii tip “softphone”, caz in care veti beneficia de suportul inginerilor nostri pentru instalare si deployment.
Cum functioneaza ?
Serviciile de comunicatii (voce, IM, etc..) sunt livrate prin Internet. De aceea nu este nevoie de o cablare speciala si doua retele in firma (una pentru date, alta pentru telefoanele analogice), reteaua de date existenta fiind suficienta. Furnizorul serviciului mentine infrastructura hardware, software si upgrade-ul periodic. Pentru personal folosirea serviciului este identica cu utilizarea unui serviciu clasic analogic: apelarea extensiilor se face prin formarea numarului , indiferent daca destinatarul se afla in alt punct de lucru, in alta cladire, sau pur si simplu lucreaza de acasa.
- Serviciul Receptionist Virtual (virtual-attendant)
Descriere pe scurt
Daca sunteti o companie de dimensiuni mici si in sediul central fie aveti instalata o centrala telefonica analogica, telefoane softphone sau folositi ca endpointuri telefoane mobile, acest serviciu va permite sa aveti un numar de telefon fix alocat de noi si functiile de baza ale unui sistem PBX inteligent. Prelucrarea apelurilor se face in cloud, programarea sistemului este facila si disponibila prin intermediul unei interfete web. Transferul apelurilor catre endpointuri se poate face fie folosind terminale SIP (softphone, telefoane IP fizice, etc), fie prin redirectionarea pe numere externe din alti operatori (Atentie, acest lucru va genera costuri suplimentare intrucat apelurile dintre centrala telefonica si destinatar vor fi taxate)
Functii de baza ce pot fi folosite pentru acest serviciu:
- selectie limba (romana, engleza, etc..)
- cozi de asteptare cu muzica de hold preferentiala
- fax to email, voicemail, voicemail to email
- IVR cu tonuri vocale personalizate, posibilitatea utilizarii serviciului ca “infoline” fara interactiune umana
- setari de paliere orare, setari zile de sarbatoare cu mesaje diferentiate
Beneficii
- Automatizeaza procesele si inlocuieste necesitatea “secretariatului”
- Va ajauta sa oferiti o imagine profesionala a companiei, fara sa pierdeti apeluri si implicit clienti
- Puteti utiliza serviciul ca un instrument de promovare a mesajelor de marketing
- Disponibil non stop
Descriere pe scurt
Un Call Center “virtual” da unei companii flexibilitate in distributia operatorilor si al managementului operatiunilor. Aceasta isi poate muta agentii in afara sediului central si ii poate distribui oriunde unde este posibila o conexiune Internet. Pentru companiile mari care vor sa-si optimizeze activitatile de suport, call center-ul virtual poate fi o buna oportunitate sa-si reduca costurile, sa angajeze cel mai bun personal calificat fara sa conteze locatia geografica si sa-si asigure continuitatea operatiunilor.
Tehnologia IP a simplificat mult setarea si operarea unui call center virtual. Acum un agent call center are nevoie de o legatura Internet si o pereche de casti per operator pentru a lucra de oriunde, din alt sediu sau chiar de acasa.
Supervizare si administrare
Sistemul ofera posibilitate supravegherii activitatii de catre unul sau mai multi supervizori. Toate activitatile sunt urmarite prin intermediul unei interfete WEB sau prin mecanisme audio (BARGE). Supervizorul sau administratorul acceseaza sistemul de monitorizare prin introducerea parolei corespunzatoare in aplicatia web, primind privilegiile atribuite lui sau poate interveni activ in conversatiile din callcenter pe baza formarii de la telefonul sau a unui cod de serviciu urmat de o parola si de interiorul pe care doreste sa-l monitorizeze. Acest lucru este posibil atat de la un telefon conectat ca interior in centrala cat si de la un telefon extern (de exemplu , un mobil) in masura in care exista interconectare PSTN care sa permita accesul din retele nationale la centrala. Informatiile oferite despre agenti, grupuri, raportari, cozi de asteptare, mesaje de alarma, permit supervizorului/administratorului sa influenteze în mod activ procesele de comunicatii din “call center”
Screenshot_2023-03-25_18-25-51
Screenshot_2023-03-25_18-25-01
Screenshot_2023-03-25_17-58-58
Screenshot_2023-03-25_18-00-20
Statistici
Sistemul ofera un set de rapoarte si statistici, ce pot fi configurate la cerere, in functie de activitatea specifica. Toate procesele de comunicatie sunt disponibile supervizorului sub forma de rapoarte. Aceste rapoarte standard pot fi generate automat si trimise pe email la intervale specificate sau pot fi vizualizate in interfata web la solicitarea supervizorului. Informatiile despre grupuri, agenti, cozi de asteptare, grupuri virtuale, etc sunt actualizate în timp real.